PANTHEON Enterprise

PANTHEON EnterprisePANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća koja ulažu u stabilnost i napredne funkcionalnosti stoga im je potreban prilagodljiv sustav. širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva, a pored toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom - PANTHEON se redovito prilagođava – osvježava obzirom na promjene u zakonodavstvu (plaće, dohodak, PDV itd). Osvježavanje se događa kod svih važnijih promjena zakonodavstva.

Pregled poslovanja na vašem desktopu - U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je funkcionalna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja nad svim nivoima poduzeća.

Međunarodno poslovanje - PANTHEON je na raspolaganju u različitim  jezičnim i zakonodavstvenim lokalizacijama – poduzeća tako posluju u skladu sa zakonima strane države

Dodatna rješenja - Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON je  na raspolaganju veliki broj vertikalnih rješenja koja razvija Datalab kao neovisno partnersko poduzeće.
Cijene su izražene u kunama bez PDV-a.
Za ubacivanje proizvoda u košaricu kliknite na ikonu.